Meer nieuws

KIJKDAG – OP AFSPRAAK - PIGEON BIDS LEUTENEZ EDDY & MAARTEN

01 Dec 2021

Momenteel staat internetverkoop Pigeon Bids Leutenez Eddy & Maarten online en gezien de hoge aangeboden kwaliteit van deze toppers hadden we graag een kijkdag georganiseerd maar spijtig genoeg is dat, en terecht, niet mogelijk met de huidige coronamaatregelen. 

Maar voor zij die sterk geïnteresseerd zijn om een of meerdere Leutenez toppers op de kop te tikken geven we de kans om aanstaande zaterdag 4 December tussen 13u en 15u de duiven te komen keuren. Dit zal plaats vinden in de Duifhuisstraat nr. 48 te Kruisem.

Concreet zal dit als volgt te werk gaan: 

  1. Maak met Maarten Leutenez een afspraak via mail ([email protected]) of via 0477-67.45.70
  2. Noteer in uw mail duidelijk de ringnummers van de duiven welke u wilt zien. Enkel en alleen deze duiven zullen dan klaar gezet worden. 
  3. Tijdens uw bezoek is het dragen van een mondmasker verplicht en wordt er bij het binnenkomen en het verlaten van de goed geventileerde plaats waar de duiven zullen klaar staan gevraagd de handen te ontsmetten.
  4. U heeft waarschijnlijk alle begrip dat eens u de duiven gezien heeft, er vriendelijk gevraagd wordt om het lokaal te verlaten zodat de liefhebbers van de volgende afspraak kunnen langskomen. Het keuren zal dan ook in tijd beperkt.

Alvast dank voor jullie begrip en veel succes 

Eddy & Maarten Leutenez
Uw Herbotsteam