Meer nieuws

Deelname aan onze brochure "Racing To 2024"

24 Aug 2023

Beste sportvriend,

Langzaam maar zeker wordt het sportseizoen 2023 verder afgewerkt. Met nog enkele weken te gaan kan de balans opgemaakt worden, de kampioenschappen uitgeteld en vooraleer we het goed en wel beseffen staan we aan de ingang van een eerste (inter)nationale beurs of kampioenendag. Zoals u weet is het Herbots team present op alle (inter)nationale evenementen waar ze steeds trouw haar klanten zal promoten. Een van de belangrijkste “tools” om duiven te promoten is zonder enige twijfel de gekende brochure “Racing to 2024”. 

Aangezien we de nieuwe editie tijdig voor de start van het winter/beurs seizoen willen klaar hebben sturen we u hierbij al een uitnodiging om in te schrijven. Net zoals alle andere jaren zal de brochure in full-color gedrukt worden en zal ze kosteloos wereldwijd verdeeld worden op tal van (inter)nationale beurzen en / via sociale media/websites. De brochure wordt ook volledig in het chinees vertaald zodat de liefhebbers in China en Taiwan perfect ingelicht worden over de kracht van uw kolonie. 

Verleden jaar hadden we, ondanks de kostprijs van het papier voor drukwerk met maar liefst 50% gestegen was, besloten om de kostprijs per pagina te behouden, en ook voor deze editie zal de kost voor een pagina onveranderd blijven. De kostprijs voor 1 pagina is 990€ (excl. BTW) en 1.690€ (excl. BTW) voor een dubbele pagina. Hoe meer pagina’s u reserveert, hoe goedkoper uw advertentie wordt.

Maar zoals jullie weten, bieden wij u - als enige op de markt - de gelegenheid om uw geïnvesteerd bedrag terug te verdienen, want exclusief voor de deelnemers aan brochure “Racing to 2024” organiseren we in Juli 2024 een internetverkoop waaraan u met 3 duiven kan deelnemen. Recent werd de verkoop voor de deelnemers van vorige editie beëindigd en deze verkoop werd aan een gemiddelde verkoop prijs van 835 € per duif afgesloten ! 

Interesse… stuur dan vandaag nog een mailtje naar [email protected] en/of [email protected]. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u om alle foto’s (PSD formaat) in hoge resolutie en bijhorende teksten zo spoedig mogelijk (ten laatste 6 september 2023) te mailen naar [email protected] . De drukproeven zullen u bezorgd worden zodat u alles kan nalezen.

Heeft u nog vragen… wij staan tot uw dienst. 

Wij danken u voor uw deelname  

Sportieve groeten

Miet en Jo Herbots

Klik hier voor Racing to 2023