Downloads – Archiefpagina

Op deze pagina vindt u de volgende archieven terug:

KWEEKBOEK HERBOTS

Jaarlijks investeert de familie Herbots zwaar in de kwaliteit van hun eigen kweekhok en krijgt een of meerdere nationale winnaar(s) en/of nationale KBDB asduif winnaar(s) en/of Olympiade duiven een kweek box toegewezen. Hier wordt duidelijk niet voor kwantiteit maar voor kwaliteit gekozen. Alle kwekers doorstaan een strenge selectie en enkel na goedkeuring van het hele Herbots team wordt er aan de nieuwe aanwinst een plaats in een van de kweekboxen gegeven. Om al deze unieke duiven perfect voor te stellen publiceert familie Herbots jaarlijks een kweekboek. In deze brochure krijgt u een duidelijk overzicht welke duiven er momenteel op hun kweekhok huizen en welke koppelingen er mogelijk zijn. Heeft u interesse om jonge duiven uit deze kwekers aan te kopen, twijfel niet en contacteer hen volledig vrijblijvend voor alle informatie.
Interessant is dat u ook de kweekboeken van de vorige jaren kan consulteren.

BARCELONA BREEDINGBOOK 2019

Download

HERBOTS BREEDING BOOK 2019

HERBOTS BREEDING BOOK 2019

Download

HERBOTS BREEDING BOOK 2017

Download

HERBOTS BREEDING BOOK 2018

Download

RACING TO

Reeds meer dan 20 jaar publiceert het Herbots team de prachtige brochure “Racing to”, een brochure waarin tal van internationale topspelers hun kampioenen voorstellen. We kunnen gerust stellen dat “Racing to” niet zomaar een brochure is. “Racing to” is naast de perfecte aanvulling van de Herbots website eveneens een verzamelstuk geworden voor liefhebbers die de duivensport tot in de details willen volgen. Deze fullcolour brochure zet kampioenenduiven van zowel gekende als van minder gekende liefhebbers in de kijker. “Racing to ” is met andere woorden het ideale werkstuk om de actuele topduiven van iedere internationale top kolonie te leren kennen. Naast de laatste nieuwe versie van “Racing To” kan je hier ook alle vorige versies bekijken. Wil je dus al deze naslagwerken nog eens raadplegen, op zoek naar die ene top duif of voorouder van één van je eigen duiven waar je meer informatie over wenst of gewoon eens bladeren om al die pracht van een duiven te bewonderen? Dan ben je hier op de goede plaats.

RACING TO 2019

RACING TO 2019

Download

RACING TO 2018

Download

VEILING CATALOGI

Naast “Racing to” brochures worden er ieder jaar tal van “veiling catalogi” samengesteld. Deze brochures dienen om een bepaalde verkoop te promoten maar kunnen eveneens een mooi naslagwerk zijn voor liefhebbers welke dezelfde kweeklijnen koesteren.

PIGEON BIDS GUSTAAF & JAN DE BISSCHOP 2019

PIGEON BIDS GUSTAAF & JAN DE BISSCHOP 2019

Download

HERBOTS GEBROEDERS

TOTAL AUCTION OF THE COMPLETE RACE TEAM 2018 (excl. year- and youngbirds)

Download

PEGELS AUCTION 2018

Download

LIEFHEBBERS CATALOGI

Tal van liefhebbers publiceren jaarlijks hun eigen kweekboek. Ook deze informatie willen wij u niet onthouden en aan liefhebbers die zeer nauw samen werken met het Herbots team, geven we de gelegenheid om hier hun meest recente catalogus online te plaatsen.

VANDENABEELE BREEDING BOOK 2019

Het Gouden kweekboek 2019

Download

HAP BROCHURE

HERBOTS ANIMAL PRODUCTS BROCHURE 2019

Download

VANDENABEELE BREEDING BOOK 2018

VANDENABEELE BREEDING BOOK 2018

Download

Verdeyen Racing Pigeons

Francis & Bart Verdeyen present their top breeders in this wonderfull breeding book.

Download

Diamond Loft Catalog 2018

Bart & Nance Van Oeckel present there 2018 Catalog !

Download

ZUMDIEK 2018

Download