Meer nieuws

Voorjaarsbeurs in Expo Houten-NL

30 Jan 2023

Meer dan 150 exposanten tijdens Voorjaarsbeurs in Expo Houten-NL op 4 & 5 maart aanstaande!

Het belooft weer een ouderwets gezellige Voorjaarsbeurs te worden in Expo Houten. Al in het najaar schreven de fabrikanten van duivenvoer en andere producten snel in en komen zij met fraaie grote stands om de laatste ontwikkelingen te tonen. Het gevoel dat we zijn terug gekeerd naar een situatie van voor Corona overheerst en voert de bovenhand naast alle daagse zorgen! Met complete duivenhokken en hokinterieur tot voeding, supplementen en advies van de dierenartsen is een bezoek aan Expo Houten in het eerste weekend van maart beslist de moeite waard. Zie onze lange lijst met deelnemers die nog dagelijks groeit op de facebook pagina of elders op deze website.

Bij de duivenverkopers zijn er al volop jongen (die super mooi opgroeien) in de nestschotels. Vandaar wellicht ook de vele inschrijvingen voor de 27e beurs in Expo Houten die overigens al snel plaats vindt! Op enkele plaatsen na zijn hal 2 en hal 3 vol met tal van ondernemingen en nu ook hal 4 volloopt met duivenstands zijn dit jaar weer volop jonge duiven. Op facebook is een leuke pagina gemaakt met tal van items over de beurs. In de laatste weken voor de beurs komt deze pagina helemaal tot leven. Beslist een aanrader om de facebook pagina Voorjaarsbeurs Houten te bezoeken. Daar zullen de exposanten de komende weken veel nieuws posten betreffende hun deelname. Ook foto’s van de jonge duiven zij kweken of kortingen en acties van het bedrijfsleven en veel meer actueel nieuws! 

 

Openingstijden 27e editie:

Zaterdag 4 maart van 9.00 – 17.00 uur.

Zondag 5 maart 9.00 – 14.00 uur.

Entree: € 14,00 per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis.

Expo Houten is niet eens ver weg, slechts een uurtje rijden vanaf de Antwerpse ringweg.

Potentiele bezoekers of degene die op het laatste moment nog een duivenstand willen huren kunnen contact opnemen met Pieter Kos: +31-650.280.525 (GSM-nr) of per e-mail. Het email adres is: [email protected]

Noteer in ieder geval de datum alvast in uw agenda!

Meer informatie vind u op de webiste www.proffsport.nl