Meer nieuws

Voorjaarsbeurs Expo Houten-NL gaat door Op 5 & 6 maart aanstaande in Expo Houten

02 Feb 2022

Al weer twee jaar geleden vierden de organisatie in Expo Houten haar 25 jarige lustrum feest. Met de huidige versoepelingen die kort geleden zijn aangekondigd door de Nederlandse premier mogen er weer beurzen georganiseerd worden, ook in Expo Houten!

Verleden week is er achter de schermen volop gas gegeven om er alsnog een mooi evenement van te maken. Met toezeggingen van grote stands van het bedrijfsleven denkt de organisatie circa 100 à 150 exposanten te kunnen verwelkomen! In de huidige plattegronden valt te zien dat er extra brede gangpaden zijn en zeer grote terrassen zodat bezoekers niet het gevoel krijgen bovenop elkaar te lopen. Met een aantal fraaie blikvangers is een bezoek aan deze beurs zeker weer de moeite waard. Ook de inschrijvingen van stands die jonge duiven verkopen komen vlot binnen. Veel van de vaste exposanten hebben immers een vaste koppeldatum rond nieuwjaarsdag en door het zachte winterweer zijn de duiven vlot op eieren gekomen.

Net als bij een bezoek aan een groot restaurant is het de bezoekers verplicht bij binnenkomst een QRcode te tonen en een mondkapje te dragen. Daarnaast wordt gevraagd de 1,5 meter in acht te nemen. Meer informatie zoals de Covid beperkingen die tot op het laatst versoepeld kunnen worden kunt u vinden op www.proffsport.nl

Openingstijden en entree:

Zaterdag 5 maart van 9.00 – 17.00 uur.

Zondag 6 maart 9.00 – 14.00 uur.

Entree € 12,50 per persoon, kinderen t/m 12 jaar gratis.

Noteer in ieder geval de datum alvast in uw agenda!