Meer nieuws

Teambuilding dag Herbots

04 Oct 2023

Voor een bedrijf is perfect teamwork zeer belangrijk en wie over een zeer goed team beschikt kan op alle gebied net dat ietsje meer. Het Herbots team staat gekend als een zeer (h)echt team. Onder leiding van en samen met Miet en Jo gaat iedereen voor iedereen door het spreekwoordelijke vuur.
Maar de boog kan niet altijd gespannen staan en op donderdag 28 September jl vond de jaarlijkse teambuilding dag plaats. De weergoden waren het Herbotsteam goed gezind. Geen wolkje aan de hemel en volle bak zon, het toverde bij iedereen een brede glimlach tevoorschijn. 

Aangezien beelden veel meer zeggen dan woorden publiceren wij graag enkele sfeerfoto’s.

Om 10u was er samenkomst bij “Route 38” (Heers) waar men met kleurrijke 2PK (authentieke deux-Chevaux) langs landelijke wegen mooie plekjes uit Haspengouw kon ontdekken. Het was eerst wat wennen om de “geitjes” onder controle te krijgen maar dankzij de goede uitleg van de uitbaters kon het “cruisen” beginnen.

Een eerste stop was aan de “doorkijkkerk” van Borgloon, “Reading between the lines” genaamd. Deze is 10 meter hoog en bestaat uit 100 op elkaar gestapelde lagen staalplaat in de vorm van een kerkje. Schitterend om te zien hoe de kerk hierdoor wel aanwezig maar ook afwezig is het landschap

Tweede stop was aan de “zwevende kappel”. Op het hoogste punt van Helshoven heeft kunstenaar Frits Jeuris dit uniek ontwerp gemaakt. De kapel werd gebouwd met tientallen gekapte hoogstamkersbomen.

 

Na de hongerige magen gevuld te hebben ging het met de 2 PK naar het kasteel van Ordingen. Dit prachtige kasteel met een zeer rijke geschiedenis wordt momenteel uitgebaat als hotel/restaurant. Daar werd de “teamgeest” nog wat aangescherpt door enkele “team spelen” zoals boogschieten, touwtrekken en hindernissenparcours af te werken. Grappen en grollen was dit. 

Het was “dorstig weer” en geen betere plaats dan de brouwerij van Wilderen om de dorst te lessen. Deze hypermoderne brouwerij en stokerij gehuisvest in een monumentale hoeve met een gezellig proef-en praatcafé was the place to be. De professionele rondleiding werd door iedereen geapprecieerd.

De avond werd met een top diner afgesloten waarbij een woord van dank aan Miet en Jo meer dan op zijn plaats was.