Meer nieuws

Kortrijk Xpo staat voor de 13e keer in het teken van de internationale duivensport.

04 Feb 2024

Fugare, dat plaatsvindt op 17 en 18 februari brengt duivenliefhebbers samen om het uitgebreide aanbod van meer dan 100 exposanten uit 10 verschillende landen te verkennen.

Uitgebreid aanbod

Het totaalaanbod omvat vooraanstaande bedrijven, waaronder fabrikanten van voeder en duivensupplementen zoals Vanrobaeys uit het West-Vlaamse Rekkem. Niet enkel voeding en supplementen zijn aanwezig op Fugare, ook alle uitzet voor een duivenhok vind je er terug. Bij de exposerende hokkenbouwers als Demster of het Nederlandse Habru kan je terecht voor een kant en klare oplossing of maatwerk. Voor de nieuwste snufjes omtrent elektronische constateersystemen kan je op de beurs dan weer aankloppen bij Benzing, Bricon, Unikon en Mega Systems. Dit aanbod wordt verder uitgebreid met tal van accessoires die te koop worden aangeboden zoals duivenringen, bagagedragers, jonge duivenrennen, bakken, transportbanden, weduwnaarshokken, verwarmingssystemen en drinksystemen zorgen voor een allesomvattend aanbod op één locatie.

Topliefhebbers en kweekcentra, zowel nationaal als internationaal, waaronder Annemie Vanhee, Marc Polin, Emiel Denys, Gino Clique Racing Pigeons, Joël Verschoot Pigeons, en Team Platteeuw met Kurt Platteeuw aan het roer, presenteren hun beste duiven. Platteeuw