Meer nieuws

Exclusive Pigeon Doelgericht investeren in top duiven

18 Dec 2022

Het succesvolle team “Exclusive Pigeon” bestaat uit veertigers Andreas Stemmer en Jens Taddigs. Nog maar sinds een 3-tal jaar hebben ze besloten hun krachten te verenigen en samen te investeren in het allerbeste wat de hedendaagse duivensport aan te bieden heeft. Aangezien winnaars uit winnaars geboren worden, werd er vooral uitgekeken om te investeren in duiven waarbij er meer dan bewezen is dat ze het winnen in het bloed stromen hebben en dit sinds meerdere generaties. Zowel Andreas als Jens willen zeer doelgericht te werk gaan in de opbouw van hun kweekhok waar alle kweekkoppels over individuele boxen beschikken zodat er zekerheid is over het ouderschap van de gekweekte jonge duiven. 
Dankzij de goede adviezen van levende legende Leo Heremans besloten ze gericht te investeren in duiven van o.a. Dirk Van den Bulck, via Flanders Collection. Dankzij de goede bemiddelingen van Franz Josef Irmer konden we “Chief”, een rechtstreekse zoon van legendarische “Kittel” aankopen. Via Frans Josef kwam er eveneens een zoon van “Greipel”, namelijk “Perfect” op het kweekhok van “Exclusive Pigeon” terecht. 
En daar bleef het niet bij. Het gouden Leo Heremans ras werd aangeschaft via “Brother Bolt”en via Herbots Gebroeders kwam de succesvolle kweeklijn van “Olympic Rico” het kweekhok versterken. Ook een zoon van “Porsche 911” (PEC) zorgt voor een boost op het kweekhok.

Exclusief voor Pigeon Bids biedt “Exclusive Pigeon” een streng geselecteerde groep van 12 jonge duiven allen gekweekt uit hun streng geselecteerde kwekers aan. 

Toppers in de verkoop zijn o.a.