Meer nieuws

De verhuur van de beursstands voor de Olympiade 2022 is in volle gang!

03 Apr 2022

De verhuur van de beursstands voor de Olympiade 2022 is in volle gang!

De exposanten begonnen hun gewenste plaats te reserveren, zodat ze hun producten tijdens het evenement kunnen tonen.

Aarzel niet en boek een plaats, ze verkopen snel! De deadline is 30 april 2022.

U kunt een bestelling plaatsen via deze link: https://www.olympiad.ro/shop/index.php?lang=en-US.

Stap 1 is het aanmaken van een account. 
Stap 2 is het kiezen van de hal (A, B, C, D), de gewenste grootte en locatie. Daarna zijn er 3 opties:
· Klassieke beursstand (wij zorgen voor de opbouw en de elektrische basisaansluiting)
· Eigen beursstand
· Mogelijkheid om de beursstand te bestellen bij een Roemeense leverancier (wij brengen u in contact met onze leverancier)

Tot slot kunt u ook accessoires of hulpprogramma's kiezen en dat is alles! Vergeet niet op de knop "Opslaan" te klikken en u heeft een korte samenvatting van uw bestelling.

Profiteer van deze geweldige kans om uw producten en duiven te exposeren op het belangrijkste evenement ter wereld!

 

Met nog minder dan vier maanden tot de opening van het evenement zijn de voorbereidingen voor de Olympiade 2022, veruit het belangrijkste moment in de geschiedenis voor de Roemeense duivenmelkers, in volle gang. Zo wordt Oradea drie dagen lang, tussen 12 en 14 augustus, ongetwijfeld de hoofdstad van de duivenliefhebbers, en de organisatoren willen dat het evenement aan ieders verwachtingen voldoet. Daarom zal voor het eerst in de geschiedenis van dit gala de prijsuitreiking van de Olympiade, die op vrijdagavond 12 augustus op het programma staat, buiten plaatsvinden. Het langverwachte evenement voor liefhebbers van over de hele wereld zal dus worden georganiseerd in het "hart" van Oradea, in "Piata Unirii", een sensationele locatie vol geschiedenis.

“Als zo’n bijzonder evenement, dat komt na een voor ons allemaal, uiterst gecompliceerde periode, willen we dat de editie van dit jaar een onvergetelijke editie wordt voor alle duivenliefhebbers in het land, maar ook voor onze gasten uit het buitenland. Daarom hebben we besloten om, voor het eerst in de geschiedenis van de duiven 0lympiade, de avond gewijd aan de kampioenen te organiseren op een speciale plek, zoals het centrum van Oradea, een van de mooiste plekken in Roemenië, "zei Marius Tunduc, UFCR-voorzitter.

De verrassingen houden hier echter niet op, dus de gasten zullen veel memorabele momenten beleven. Tijdens de pauze tussen de twee delen van de prijsuitreiking zal er een Olympische veiling zijn van enkele representatieve duiven voor de Roemeense duivenmelkers. Bovendien zal aan het einde van dit fantastische evenement de beroemde Andra, een van de meest populaire stemmen in de muziekindustrie in ons land, het podium betreden.

Daarom is de duiven Olympiade zonder twijfel een evenement om niet te missen!