Meer nieuws

37ste editie van de duiven olympiade in Oradea Romenië 2022

13 Mar 2022

Beste duivenliefhebber, 

We naderen het belangrijkste en meest langverwachte evenement voor duivenliefhebbers ter wereld, de 37e editie van de duiven Olympiade, dat zal plaatsvinden van 12 tot 14 augustus 2022 in Oradea, Roemenië. 

De stad is gelegen in het noordwestelijke deel van het land, ongeveer 10 km (6,2 mijl) van Bors, een van de belangrijkste grensovergangen aan de Roemeense grens met Hongarije, en tegelijkertijd een van de belangrijkste economische, sociale en culturele centra in het westen van Roemenië. In de buurlanden, waaronder Hongarije, Servië, Slowakije, Polen, enzovoort, zijn er meer dan 90.000 duivenliefhebbers. 

Deze editie van de reisduiven Olympiade is extra speciaal omdat het het eerste reisduif evenement van een dergelijke omvang is dat na de Covid 19 Pandemie wordt georganiseerd en plaatsvindt in de zomer, wat de komst van een groot aantal bezoekers bevordert. Zo verwachten we circa 20.000 bezoekers. 
Bij deze gelegenheid bieden wij u de mogelijkheid om deel te nemen aan deze Olympische Catalogus, dat zowel gratis aan bezoekers wordt verspreid als op Social Media wordt geplaatst en op onze website.

Degenen die gepromoot willen worden via deze Olympische Catalogus, gelieve ons te contacteren op het volgende e-mailadres: [email protected].

Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheid om uzelf te promoten via deze Olympische Catalogus. Tegelijkertijd vindt tijdens dit evenement ook de traditionele productenbeurs voor duiven plaats. U kunt de details over de registratie als exposant vinden via de volgende link: https://www.olympiad.ro/launch-of-the-stand-reservation-system/