更多信息

WE VERNEMEN HET HEENGAAN VAN MATHIEU DE CLIPPEL

06 Jan 2020

Met droefheid vernemen we het overlijden van Mathieu De Clippel. Mathieu was een zeer gekende en geapprecieerde persoonlijkheid in onze internationale duivensport. Geboren in een boerenfamilie, kreeg hij de liefde voor dieren mee via de papfles. Een liefde en passie welke hij nooit zou verliezen. Maar ook als mens zal Mathieu steeds in onze gedachten blijven. Een warme man, altijd stond hij klaar om anderen te helpen. 
Mathieu begon zijn professionele carrière bij veevoeders Dossche. Zijn leidinggevende capaciteiten werden snel opgemerkt en Mathieu mocht een heel verkoopsteam onder zijn hoede nemen. Hij bloeide open en het was een publiek geheim dat de duivensport bij hem op de bovenste plank lag. Een van zijn sublieme commerciële zetten was om de “Cerafin Trophee” boven de doopvont te houden. Deze internationale asduif competitie, samen met verschillende andere briljante commerciële initiatieven, hebben toentertijd duivenvoeders Dossche op de wereldkaart gezet.

Toen veevoeders Dossche overgenomen werd door veevoeders Versele-Laga, mocht Mathieu zijn “plannen” verder uitwerken en naast de “Mariman/Cerafin Trophee” was de organisatie van One-Loft-Race Belgian Master (Nevele) een van zijn meesterwerken. 
Maar het leven is hard … soms veel te hard en ondanks de mooie plannen die Mathieu nog in zijn persoonlijke lade liggen had, is er die vreselijke ziekte die besliste dat die lade nooit meer open zal gaan.  
Mathieu…vriend… je zal altijd bij ons in onze gedachten blijven… want de zon heeft enkel uw schaduw achter de wolken meegenomen. 

Rust in vrede…

Stefan