RACING TO 2019

  • Nieuws
Gepubliceerd op: 02/11/2018 14:26

Mogen we onze nieuwe Racing to 2019 introduceren.

Beste sportvrienden,

Oktober 2018 zal in het vet genoteerd worden in de geschiedenisboeken van Herbots familie. Niet enkel en alleen omdat we in die maand onze nieuwe “Racing to 2019” aan het duivenliefhebberspubliek voorstellen maar ook omdat we op 3 oktober onze nieuwe op en top professionele website op het wereldwijde web gelanceerd hebben. De nieuwe website www.herbots.be bewijst dat wij er als één team volop voor gaan om de duivenliefhebbers dichter bij elkaar te brengen, dit zowel op informatief als op commercieel vlak.
Naast de digitale informatie publiceren we reeds meer dan 20 jaar de “Racing to” brochure. Een up-to-date collectors item dat geen voorstelling meer nodig heeft. Ook in de 2019-editie stellen gekende als minder gekende kampioenen hun toppers voor. Noteer nu alvast in uw agenda dat we in de maand juni 2019 een exclusieve internetverkoop organiseren waar we alle deelnemers van “Racing To 2019” de gelegenheid bieden om 3 jonge duiven, geboren uit hun toppers, te veilen.
Net zoals vorige jaren zal “Racing to 2019” op alle internationale beurzen GRATIS verdeeld worden door het Herbots team. Ook tijdens onze bezoeken aan buitenlandse klanten zal “Racing to 2019” met plezier voorgesteld worden. Belangrijk te weten is dat “Racing to 2019” in het Chinees vertaald wordt zodat de grootste handelsmarkt voor duiven perfect geïnformeerd wordt. Maar dat is nog niet alles... elke deelnemer zal gedurende een heel jaar met een publiciteit op onze druk bezochte website www.herbots.be worden vermeld alsook op de belangrijkste socialemediakanalen zoals Facebook, WhatsApp, Line, WeChat, daar wij als vooruitstrevend bedrijf continu werken aan het bereiken van een zo groot mogelijke doelgroep.
We wensen u veel leesplezier met “Racing to 2019” en staan steeds tot uw dienst om u te helpen met een eventuele aankoop/verkoop van duiven. We zijn de spreekwoordelijke brug tussen Europa, Azië en Amerika. Onze jarenlange ervaring is enkel een pluspunt voor u!

Filip, Miet en Jo Herbots

DOWNLOAD HIER RACING TO 2019