Pioneer club - Charity auction

  • Nieuws
Gepubliceerd op: 29/11/2018 14:31

Li Zhaoxing

Li Zhaoxing, voormalig minister van Buitenlandse Zaken, woont bij Pigeon Circle Dongxiang County, provincie Gansu Precision Poverty Goede doel Veiling: Leer van u en breng hulde aan de Chinese liefhebbers!

Xi Jinping Onderzoek naar Dongxiang County, provincie Gansu in de armste delen van China

In verslagen van het 19e Nationale Congres van de Communistische Partij van China wees kameraad Xi Jinping erop dat we vastbesloten waren de strijd tegen de armoede te winnen. We moeten de nationale macht van de hele partij mobiliseren, zich houden aan de precieze armoedebestrijding, precaire armoedebestrijding, en vasthouden aan het werkingsmechanisme, dat is de centrale coördinaat, de provincie is verantwoordelijk in totaal en de provincie moet de implementatie begrijpen. Versterking van het verantwoordelijkheidsysteem van de partij en de regering die de eerste onder bevel is. Zich houden aan het grote armoedebestrijdingspatroon, aandacht schenken aan armoedebestrijding en de combinatie van armoedebestrijding en ambitie vergroten, diepgaande implementatie van armoedebestrijdingssamenwerking in Oost en West, met de nadruk op de armoedebestrijding in dieparme gebieden. Zorgen dat de armen op het platteland tegen 2020 uit de armoede worden getikt volgens onze huidige normen. Slechte provincies worden allemaal uit de kast gehaald en de regionale algehele armoede opgelost, om de echte armen op te stijgen, echt uit de armoede.

Elke man die leeft, kan niet alleen zichzelf verzorgen, maar ook omwille van anderen. - Li Zhaoxing

Op dit moment is China een sleuteljaar om een alomvattende en welgestelde samenleving te bereiken en armoede aan te pakken. De oprichters hebben positief gereageerd op de mobilisatie van de nationale partij door de secretaris van generaal Xi Jinping en de inspanningen om de strijd tegen de armoede te winnen. De grote oproep voor "precaire armoedebestrijding", op 20 november, stichtte de duivenkring precisie armoedebestrijding liefdadigheidsfonds en actief bij China's armste Gansu Dongxiang County Precision Armoedebestrijding, de strijd van de armoede uitroeiing.Deze vriendelijkheid, won de voormalige minister van Buitenlandse Zaken Li Zhaoxing lof, Li Zhaoxing persoonlijk bezocht de liefdadigheidsinstelling lancering ceremonie, en vrolijk de oprichters, te betalen eerbetoon aan de Chinese liefhebbers in de scene!


"De goede daden van de oprichters maken de Chinese Pigeon Association trots," zei hij. Leer van je en breng hulde aan je. "Toen moedigde hij iedereen aan:" Toen de Volksrepubliek China werd opgericht, zei voorzitter Mao lang leve het volk. " De grote Europese filosofen hebben gezegd dat ze leven om anderen in leven te houden. Secretaris-generaal Xi Jinping benadrukte de realisatie van een gemeenschap van gedeelde toekomst voor de mensheid. Het betekent allemaal leren om dankbaar te zijn. De reden waarom onze partij de belangen van de mensen centraal stelt, is omdat het de mensen dankbaar is. Iedereen in leven kan zich niet alleen concentreren op zichzelf, maar ook in het belang van anderen. En de realisatie van de hele menselijke bestemming. Gemeenschap deze grote propositie laat zien dat onze partij en regering nauwkeurig de toekomstige ontwikkelingstrend van de wereld begrijpen. "

In de geest van de inspiratie en bemoediging van minister Li hebben de duivenmelkers een veilingkaart en moedig geprofileerd om als liefdadigheidspionier op de liefdadigheidsveilingsite te spelen. Uiteindelijk kreeg de oprichter "China Cup" duif King Champion "miracle" de hoogste prijs van 22 miljoen yuan in de geschiedenis. Aan het einde van de veiling haalden de oprichters 30% van de veiling, dat is 6,6 miljoen van de kampioensduiven ter plaatse, Beijing Cross-Strait Pigeon Fellowship en Taiwan Cross Strait Pigeon Exchange Association haalden respectievelijk 50.000 yuan, samen , ze hebben 6,7 miljoen yuan van gerichte armoedebestrijdingsfondsen gedoneerd aan Dongxiang County, provincie Gansu. Als reactie hierop zei oprichtingsvoorzitter Su Quanlin: "Onze armoedebestrijding in Gansu Dongxiang County is niet één dag, maar continu, totdat het echt uit de armoede is."


Sociale macht is een van de belangrijke krachten om de strijd tegen armoede te winnen, en het is een belangrijke helper van de armoedebestrijding door de regering. Vandaag kunnen de goede doelen van de Chinese duiven zulke briljante prestaties bereiken, we moeten dankbaar zijn voor dit geweldige tijdperk, dankbaar voor dit geweldige land, dankbaar voor het wijze leiderschap van onze partij. Onze fokkers moeten actief het land helpen om een ​​aantal liefdadige ondernemingen te doen die gunstig zijn voor de mensen. Vandaag zijn de oprichters, als een uitstekende sociale kracht in de Chinese duivenkring, dankbaar en helpen de strijd tegen armoede, de trots van onze Chinese liefhebbers! Vandaag, na meer dan 10 jaar hard werken, lieten de oprichters niet alleen de Chinese duivenmelkers in de World Hall, maar liet ook onze cirkel onbeperkt glinsteren. Tegenwoordig concentreren de oprichters, die een grotere verantwoordelijkheid op zich nemen, zich om verder te gaan en zich in te zetten voor het promoten van de grote reis van de Chinese duivenbeweging naar de krachtcentrale voor de duivensport.

Pioneer doneert 6,6 miljoen armoedebestrijdingsgeld aan Dongxiang County, provincie Gansu.

Gansu Dongxiang County People's Government presenteert banner aan de oprichters