Brugse Barcelona Club op bezoek bij 'Gouden Vleugel' winnaar Raf Stynen

  • Nieuws
Gepubliceerd op: 10/07/2019 11:24

In ons artikel op maandag kon U lezen dat Raf niet enkel de 1ste Internationaal duivinnen Barcelona won maar ook the 'Gouden Vleugel' van de Brugse Barcelona Club in de wacht had gesleept. Een delegatie van de club kwamen helemaal vanuit Brugge naar het Antwerpse dorpje Oosterlo (Geel) om hem te feliciteren !

Het is traditie dat de Brugse Barcelona Club op bezoek gaat bij de 'Gouden Vleugel' winnaar in de week na de vlucht, gisteren dinsdag 9 juli was het zover. De duivin BE16-6053748 van Raf won deze competitie voor Gustaaf Ceusters, Westerlo die de 'Zilveren Vleugel' won en derde in lijn is Marc Verherstraeten, Lille die de 'Bronzen Vleugel' in de wacht sleepte op deze wederom zeer zware Barcelona vlucht....

Naast de delegatie van de Brugse Barcelona Club was ook de Molse Fondclub aanwezig (de club waar Raf inkorft) om hem te feliciteren. Zij zijn niet weinig trots dat een lid van hun club de winnaar is van deze competitie. De harde Barcelona vlucht, de winnende duivin, de winnende liefhebber Raf,...was het enige waar die avond over gesproken werd .

De duivin werd goedgekeurd, Raf werd uitvoerig gefeliciteerd, eten en drinken waren aanwezig dankzij de goede zorgen van mama Maria...Etienne Meirlaen, Vice-President van de Brugse Barcelona Club had mooie woorden voor Raf, Pascal Bodegien, Nationale Voorzitter KBDB had een respectvolle speech voorbereid en een dankjewel van Raf zelf maakte dat dit een vierende en gezellige avond was. 

Deze verwezelijking zal nog uitgebreid gevierd worden in Brugge later op het jaar. Op zaterdag 19 oktober 2019 zullen de festiviteiten verder gezet worden in de 'Vossenberg' in Hooglede. Een afspraak die je ne reeds met vet in je agenda mag aanduiden.

Dankuwel Raf en familie voor jullie gastvrijheid en tot in Brugge in Oktober!