Meer nieuws

Welkom op Fugare 2022… welkom op de Herbots stand.

17 Feb 2022

Welkom op Fugare… welkom op de Herbots stand.

Nog een paar nachten slapen en dan is het weer zover, dan zal het startschot van de 11e editie van de internationale duivenbeurs Fugare door de Kortrijkse lucht weerklinken. Voor zij die Fugare al bezocht hebben weten dat deze beurs een topper in zijn soort is en dat dankzij de veelzijdigheid aan standen iedere bezoeker steeds vindt wat hij zoekt. 

Net zoals alle vorige edities zal ook familie Herbots met een ruime stand aanwezig zijn en zal het Herbots team u met veel plezier op een drankje trakteren en kan u gratis onze Racing to 2022 catalogus meenemen. Wilt u info over het aanbieden en/of verkopen van duiven of wilt u graag uw keuze maken uit het volledige Herbots Animal Products en Herbovet gamma… dan mag u niet twijfelen om een bezoek te brengen aan de Herbots stand (stand nummer 650). Miet, Jo, Raf en het hele Herbots team staan voor u klaar.

Fugare vindt veilig plaats op 19 & 20 februari in Kortrijk Xpo. Duivenfanaten komen er samen en ontdekken er het totaalaanbod van meer dan 85 exposanten uit maar liefst 10 verschillende landen. Fugare vindt veilig en in zijn vertrouwde vorm plaats met dubbele bescherming: mondmaskers bovenop het Covid Safe Pass systeem.

Totaalaanbod toonaangevende bedrijven zijn present

Fabrikanten van voeder en duivensupplementen presenteren er hun laatste ontwikkelingen en voedermixen.

Hokken- en volièrebouwers tonen er hun recentste creaties en diverse veeartsen zijn present met een eigen stand voor het geven van informatie en medisch advies. Leveranciers van de nieuwste GPS tracking systemen tonen hun technologische innovaties. Dit alles aangevuld met leveranciers van duivenringen, bagagedragers en aanhangers, jonge duivenrennen, bakken, transportbanden, weduwnaarshokken, verwarmingssystemen, drinksystemen en duivenfotografie geven de bezoeker een totaalaanbod op 1 locatie.

Topduiven

Uiteraard kunnen en mogen duiven niet ontbreken. De beurs verzamelt opnieuw een aantal topliefhebbers en kweekcentra waaronder nationale vaandeldragers als Annemie Vanhee, Marc Polin, Emiel Denys, Gino Clique Racing Pigeons. Joël Verschoot Pigeons, die een aantal jaar terug de duivenwereld met verstomming sloeg met de verkoop van wonderduif “Armando” die nu wereldwijde faam geniet is ook aanwezig samen met liefhebbers uit Nederland en andere landen. Het volledige overzicht vind je op www.fugare.be .

Daarnaast presenteert FUGARE ook meer dan 10 one-loft-races die het internationale karakter kleuren met prijsuitreikingen van wedstrijden van over de hele wereld: zoals Thailand, Polen, Bulgarije, Spanje, Portugal, Roemenië , Tenerife en Portugal!

Ook de Vlaamse jeugdclubs present, is er opnieuw een BCK duivenkeuring, kan je terecht bij de stand van de Belgische KBDB en zullen tal van voorzitters uit diverse landen present zijn!

De organisatoren van Fugare verzekeren u een dag vullend programma, dus afspraak op zaterdag 19 en zondag 20 februari 2022 in hal 6 van Kortrijk Xpo (B). Meer info op  www.fugare.be

Praktische info:

Dagen en openingsuren

Zaterdag 19 februari 2020 van 9u00 tot 18u00

Zondag 20 februari 2020 van 9u00 tot 15u00

Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk (België)

Toegangsprijs

10,00 EUR per persoon.

Vrouwen en kinderen < 12 jaar gratis