Meer nieuws

vrijdag 21/02/2020 ... kijkdag in Ermerveen bij GERARD KOOPMAN

06 Feb 2020

Uitnodiging Kijkdag 2020


Op vrijdag 21 februari 2020 organiseren wij een open huis/kijkdag. Graag willen wij u uitnodigen om deze dag met ons te beleven.

De vaste bezoekers weten zo ongeveer al wel wat hen te wachten staat maar voor alle duidelijkheid toch nog even een samenvatting:

Vanaf 2 Maart 2020 zullen zo’n 20 jonge duiven (2019) worden aangeboden via www.herbots.be en deze uitgeselecteerde jonge duiven zullen tentoon staan tijdens onze open-deur-dag . Wanneer u bij ons komt kunnen al deze duiven in de hand worden genomen zodat u ook zelf een indruk heeft van de aangeboden duiven. 

Wellicht extra interessant dit keer is om een kijkje te nemen in de vlieghokken. Alle hokken zijn recent voorzien van nieuwe bakken.

Wij starten rond 14.00 De afsluiting is voorzien rond 20.00 uur.

Verder kunt u kennis maken met:

- Team-Koopman
- Niek Erents fotografie
- DHP, Bas Thiele
- PigeonPhotography
- Fa. Beyers
- Bekijken van de vlieg- en kweekhokken
- Catering, hapje en drankje

Wilt u zich vantevoren wel even aanmelden ? Dit kan via de volgende mailadressen:

info@gerardkoopman.com

gkoop17@xs4all.nl

Voor wat betreft PigeonPhotography, meld u zich snel aan want het aantal te fotograferen duiven op deze dag is beperkt (dit om zoveel mogelijk verschillende mensen een kans te geven kennis te maken met PigeonPhotography)

Verneem tevens wat het tarief voor het fotograferen van uw favoriet is door contact op te nemen met sanne@pigeonphotography.com

Graag wensen wij u fijne feestdagen en alvast een heel voorspoedig 2020
Wellicht tot binnenkort!

Team-Koopman
Ermerveen 17
7814 VB Ermerveen
(Emmen ingeven voor navigatie)