Meer nieuws

Deelname aan onze brochure "Racing To 2023"

03 Aug 2022

Beste sportvriend,

Het doet oneindig deugd om te zien dat onze brochure “Racing to” door zoveel liefhebbers wereldwijd gewaardeerd wordt en het doet ons nog meer plezier om te zien dat we nu al aanvragen binnen krijgen van deelnemers om hun inschrijving voor de volgende editie reeds vast te leggen. Voor velen is en blijft brochure “Racing to” de beste “update” om op de hoogte te blijven van de actuele top kolonies en het perfecte media om hun eigen kolonie in “the spotlights” te plaatsen. 

Aangezien we de nieuwe editie tijdig voor de start van het winter/beurs seizoen willen klaar hebben sturen we u hierbij al een uitnodiging om in te schrijven. Net zoals alle andere jaren zal de brochure in full-color gedrukt worden en zal ze kosteloos wereldwijd verdeeld worden op tal van internationale beurzen en via sociale media/websites. De brochure wordt ook volledig in het chinees vertaald zodat de liefhebbers in China en Taiwan perfect ingelicht worden over uw kolonie. 

Ondanks de kostprijs van het papier voor drukwerk met maar liefst 50% gestegen is, hebben we besloten om de kostprijs per pagina te behouden. Net zoals verleden jaar is deze 990€ (excl. BTW) voor 1 pagina en 1.690€ (excl. BTW) voor een dubbele pagina. Hoe meer pagina’s u reserveert, hoe goedkoper uw advertentie wordt.

Maar dat is nog niet alles… exclusief voor de deelnemers aan brochure “Racing to 2023” organiseren we in Juli 2023 een internetverkoop waaraan u met 3 duiven kan deelnemen. Enkele weken geleden werd de verkoop voor de deelnemers van vorige editie afgesloten en ondanks de moeilijke commerciële periode waarin we ons momenteel bevinden werd deze verkoop aan een gemiddelde verkoop prijs van 680€ per duif afgesloten ! 

Interesse… stuur dan vandaag nog een mailtje naar [email protected] en/of [email protected]. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u om alle foto’s in hoge resolutie (bestandsformaat PSD) en bijhorende teksten (Word) zo spoedig mogelijk (ten laatste 15 augustus 2022) te mailen naar [email protected] . De drukproeven zullen u bezorgd worden zodat u alles kan nalezen.

Heeft u nog vragen… wij staan tot uw dienst. 

Wij danken u voor uw deelname  

Sportieve groeten

Miet en Jo Herbots

Klik hier voor Racing to 2022