Meer nieuws

Duivenbond Hubei (ZH) bedankt familie Herbots voor de financiële steun.

25 May 2020

Om onze Chinese vrienden te ondersteunen in hun strijd tegen het Coronavirus, veilden wij in februari elf Herbotsduiven van uitzonderlijke kwaliteit uit onze beste kwekers. Dankzij jullie steun behaalden wij een mooi veilingresultaat dat wij integraal schonken aan de provinciale duivenbond van de provincie Hubei, waarvan het zwaar getroffen Wuhan de hoofdstad is. Ondertussen heeft het normale leven in de provincie Hubei zich grotendeels hernomen, en werd het geld dat wij schonken aan de provinciale duivenbond verdeeld over verschillende organisaties en clubs die deze steun heel goed kunnen gebruiken. Wij ontvingen uit China een mooie brief om ons te bedanken voor onze steun. Wij zijn zeer blij dat wij de zwaar getroffen provincie Hubei hebben kunnen steunen in hun strijd tegen het Coronavirus.

 

Duivenbond provincie Hubei

Bedankingsbrief

Beste familie Herbots

            Toen China zwaar getroffen werd door de uitbraak van het Nieuwe Coronavirus, hebben jullie je grote hart getoond en uit bezorgdheid met de bevolking van de provincie Hubei een gulle donatie gedaan aan de duivenbond van de provincie Hubei. Dat heeft de provinciale duivenbond enorm geholpen bij de herneming van de gebruikelijke activiteiten, heeft de problemen van de provinciale duivenbond erg verlicht en heeft ervoor gezorgd dat de liefhebbers in onze regio opnieuw hun hobby kunnen beoefenen. Als provinciale duivenbond van Hubei willen wij jullie hiervoor met ons hele hart bedanken.

            Nadat de uitbraak van het virus in onze regio onder controle gebracht was en de quarantainemaatregelen versoepeld waren, hebben wij jullie gulle donatie verdeeld over de lokale duivenbonden, clubs en one loft races in onze provincie. Dat heeft de band tussen de provincie Hubei en de familie Herbots enorm versterkt.

            Doordat de uitbraak van het virus in onze regio ondertussen onder controle is gebracht, gaan de duivenliefhebbers van de provincie opnieuw allemaal aan het werk. Ook in de toekomst zullen wij ons blijven inspannen om de duivensport in onze regio verder te doen ontwikkelen. Wij zullen liefhebbers in onze regio blijven aanzetten om deel te nemen aan wedstrijden, zullen de samenwerking en uitwisseling van informatie met binnen- en buitenlandse liefhebbers, in het bijzonder de familie Herbots, blijven stimuleren en ons blijven inzetten voor de verdere professionalisering van onze sport.

            Sport kent geen grenzen en smeedt vriendschapsbanden. Nogmaals van ganser harte bedankt voor jullie enorme steun en hulp! Wij hopen dat België snel uit deze moeilijke periode raakt en wensen heel de familie Herbots veel geluk en een goede gezondheid toe.

 

Provinciale duivenbond provincie Hubei

21 mei 2020