Meer nieuws

Catalogus verkoop Frans & Gert Rondags

04 Dec 2020

Met grote trots mogen wij vanwege ons Herbots Team de verkoop van Frans & Gert Rondags aankondigen. Week na week stonden wij zelf versteld van de geweldige uitslagen die hier worden gespeeld op zowel snelheid, halve fond en zelfs op de Nationale vluchten deden ze het super. We weten welke topklasse hier op de hokken aanwezig is en kondigen dan ook met echte fierheid deze topper van een verkoping aan. Alle vliegduiven van 2017 en 2018 die in het seizoen 2020 hebben gevlogen komen in deze internetverkoop. De vliegduiven van 2019 en 2020 worden behouden.  Zulke prestaties week na week voorleggen is enkel voor de allergrootsten weggelegd. 

Familie Rondags heeft zowel in Europa, Amerika als in het verre Oosten een lange lijst van referenties van liefhebbers die met hun duiven zijn gelukt. De allerbeste vliegduiven van hun kolonie de voorbije jaren komen in deze Unieke verkoping. Frans is zelf heel streng op gebied van selectie en een duif die voor hem niet goed is zal ook nooit verkocht worden.

Deze internetverkoop begint op 29/12/2020 en eindigt om 07/01/2021 om 14u00 ( deel I ) en 14u30 ( deel II )

Bewonder hier de catalogus van deze verkoop die je gratis kan downloaden alsook gratis per post wordt opgestuurd indien u dat wenst. 

Gelieve dan contact op te nemen met [email protected]

Klik hier om de catalogus te openen van de verkoop van Frans & Gert Rondags