Meer nieuws

Bonverkoop Beersel

09 Feb 2021

Beste vrienden liefhebbers,

Komende zaterdag zal het 5 weken geleden zijn dat onze kampioenendag had moeten doorgaan.... helaas heeft Covid-19 er anders over beslist...

Geen gezellige  bijeenkomst onder vrienden, geen heerlijke maaltijd, geen tombola, geen bon verkoop maar vooral geen verdiende viering voor onze kampioenen....triestig....maar we geven niet op!

Daarom gaan we dit jaar voor het eerst in onze geschiedenis een bonnenverkoop houden via internet (vanaf vrijdag 12-02-2021 om 17 uur tot 27-02-2021 om 20 uur) om onze kas een beetje te spijzen zodat we jullie ten volle kunnen verwennen tijdens het komend seizoen.

htpps://www.omarsystem.be/WareVriendenVerreDrachten/bonverkoop.php .

We hebben voor U een prachtig lot van bons verzameld waarop U kan bieden. Op onze mail staat de link vermeld waarop U kan klikken om de verbinding te maken. U kan dit ook via onze    webside www.wvdvd.be.

Door op de link te klikken komt U op de verkoopsite met alle uitleg, dan klikken op "KLIK HIER" en wie een bod wil uitbrengen gaat helemaal onderaan links en vult de gewenste gegevens in en dan "verzenden".

Wij danken U bij voorbaat voor jullie steun en hou het vooral gezond!


Tot heel binnenkort, Het bestuur.