报道

Rino Verheye (Aalbeke) : van een vliegende start gesproken !

Rino zijn duiven zijn altijd op het appel. Dat is de vaststelling die we terug maar eens kunnen maken na de prille start van het seizoen 2018. Door het kille weer werd de start even uitgesteld, en dienden de troepen even in de startboxen te worden gehouden, maar eens de teugels werden gevierd was het er voor Rino zijn ploeg weeral boenk bovenop.

2018年中国廊坊国际鸽展(春季) - 照片

2018年3月24日和25日是中国廊坊国际鸽展(春季)。贺伯特团队应邀而至,此次鸽展贺伯特团队收获颇丰:展示铭鸽、促销贺伯特动物产品(Herbovet)、促进网络销售、进一步增进与中国鸽友的交流。

OVERLIJDEN WILLEM DE ZUTTER (Ninove)

Wij vernemen het overlijden van Willem De Zutter. Willem was jarenlang een van de betere duivenliefhebbers van Ninove. Zijn gekende grijze soort heeft hem internationale roem gebracht. Langs deze weg wenst het hele Herbots team veel sterkte aan familie De Zutter.

EVERT DIEPEVEEN - De Bilt. (The Netherlands) 1st National champion NPO Short Distance (nominated) 2nd – 6th and 7th National ace NPO Short Distance

Evert Diepeveen is the man behind First Prize Pigeons but he’s also a man with a clear vision. Recently, he also joined the NPO (Nederlands Postduiven Orgaan- the national federation of Holland), where he practises the function of Vice President. Besides this, he’s also part of the release commission and he also has a positive image to bring the pigeon sport back to a higher level.

JANSSENS-HAUSOUL (Epen – NL): EEN VASTE WAARDE OP DE MARATHON VLUCHTEN

Barcelona 2017 (1079 km.) was een der zwaarste vluchten van de laatste jaren! De combinatie Janssens-Hausoul begonnen nationaal tegen 4.504d. op plaatsen 12-16 en 96 (int. tegen 6 landen en 17026 d. 25-31 en 300). Ook vrienden bewezen de klasse van de Janssens-Hausoul duiven, zoals Bert de Regter uit Weert met prijs 24 en Johan Boonen uit Neer met 27 en 108!

GERARD KOOPMAN: “HET IS VERBAZENDWEKKEND HOE GOED DIENS DUIVEN OVERAL PRESTEREN” dixit Ad Schaerlaeckens

In 2016 werd Gerard nog gehuldigd als 1e Nationaal kampioen NPO Marathon onaangeduid en vandaag zaterdag 17/03 mag hij terug op het podium gaan staan van een nationale competitie want vandaag is er de huldiging van de kampioenen van de nationale Nederlandse competitie WHZB/TBOTH. De top van de Nederlandse duivensport heeft gedurende een heel jaar de degens gekruist om op een van de podia te kunnen staan. Gerard Koopman klasseerde zich op plaatsen 2,4 en 11 in de categorie Eendaagse Fond (vluchten tussen 500km en 700km). Het zoveelste bewijs van de klasse van de Koopman duif.