Nieuws algemeen

Hard gepakt 2015

Please send us your super results by e-mail: jo@herbots.be and we publish your results on our web-site

Van Ouwerkerk-Dekkers, Brasschaat Grootmeesters op de zware fond!

Als je de uitslagen van de zware fond in Antwerpen af en toe eens bekijkt dan zie je waarschijnlijk meerdere malen de tandemnaam Van Ouwerkerk-Dekkers verschijnen. Het is soms onwaarschijnlijk hoe ze “reeksen” kunnen neerzetten op de zwaarste vluchten, het lijkt af en toe een snelheidsvlucht. Oké ze hebben dikwijls een hele bende mee maar ze klokken er ook veel.

ASDUIVEN GROTE FOND INTERNATIONAAL

Nu alle uitslagen van de internationale vluchten gepubliceerd zijn, kunnen we jullie de klassementen aanbieden van de beste duiven op de internationale vluchten.

SABRINA BRUGMANS – HALEN 1e NATIONAAL BOURGES 36.315 JONGE DUIVEN.

Halen: Sabrina Brugmans uit Halen of beter gezegd Sabrina en haar man Stephan Machiels uit Halen zijn de winnaars van Bourges nationaal tegen 36.315 jonge duiven. Hun geschelpte duiver (B15-2185810) had nog een eitje te pellen met een hokgenoot en dat stimuleerde hem om deze nationale vlucht te winnen. Met een gemiddelde snelheid van 1258,84 m/m duldde hij geen tegenstand. Zijn aankomst was er eentje uit de boekjes… recht uit het juiste “gat” en geen seconde verloren laten gaan. Een aankomst zoals het een echte winnaar past.