Nieuws algemeen

Luc De Maesschalck, Zele: Sterk in alle werk!

In onderstaande reportage gaan we kennismaken met een echte allrounder, namelijk Luc De Maesschalck, 57 jaar, een gewezen werfleider van de firma Baert uit Zele. Er wordt werkelijk op alle afstanden gespeeld, snelheid, halve fond, fond en zelfs sporadisch op de internationale vluchten.

GEOFFREY JANSSENS UIT BAAL 1 NAT (Z) TOURS 5.185 JONGE

Op reportage gaan bij winnaars is altijd leuk, als deze winnaars dan nog eens jonge melkers zijn vinden we het helemaal TOP ! Deze melkers presteren ondanks hun drukke bezigheden fantastisch sterk tussen de ervaren rotten. In het Vlaams Brabantse Baal woont er zo iemand, nl. Geoffrey Janssens.

KAMIEL EN GERRY HAZAERT UIT NEERIJSE NATIONALE TOPPRESTATIES OP 400 - 700KM !

De succesvolle tandem Kamiel en Gerry Hazaert uit Neerijse hebben de laatste jaren meerdere topprestaties behaald. Zo schitterden ze vorig jaar met de 3 Nationale Asduif fond jaarse met "Super Ace 24" en wonnen ze 1 Nat (z) Brive. Het zwaardere werk daar trekken deze duif hun niets van aan. Dit seizoen winnen ze dan opnieuw 1 prov Argenton bij de jaarlingen en op de klassieker met de jonge duiven vanuit Bourges winnen ze de 2 Nationaal tegen 30.184 duiven met "Miss Red Bourges"