Nieuws algemeen

MET EEN VRAGEN LIJST ONDER DE ARM OP DE KOFFIE BIJ GERARD KOOPMAN

Draai of keer het zoals u wilt, maar van kampioenen kan men steeds iets leren… al is het maar een detail.. een kleinigheid waarmee zij rekening houden en waar wij misschien nooit aan gedacht hebben. Nieuwsgierig als we zijn trokken we richting Emmen… gelegen in de Nederlandse provincie Drenthe en wie in het duivenwereld deze plaatsnaam uitspreekt weet dat we aan de voordeur van kampioen Gerard Koopman aangebeld hebben.

Hard gepakt 2018

Please send us your super results by e-mail: jo@herbots.be and we publish your results on our web-site

FCI Thailand World Championship 2018

FCI Thailand World Championship was in 1996 de eerste éénhokswedstrijd die in Thailand werd georganiseerd. Het evenement kreeg vanaf het begin onmiddellijk internationale erkenning door La Fédération Colombophile Internationale (F.C.I.) en sindsdien concurreren de binnenlandse en buitenlandse duivenliefhebbers jaarlijks om de prestigieuze King's Cup en Princess’ Cup te winnen.

Rino Verheye (Aalbeke) : van een vliegende start gesproken !

Rino zijn duiven zijn altijd op het appel. Dat is de vaststelling die we terug maar eens kunnen maken na de prille start van het seizoen 2018. Door het kille weer werd de start even uitgesteld, en dienden de troepen even in de startboxen te worden gehouden, maar eens de teugels werden gevierd was het er voor Rino zijn ploeg weeral boenk bovenop.