Reports

Anthony Maes (Waregem) zet zijn seizoen sterk in met dubbele provinciale zege op Tours (West-Vlaanderen)

Chantal en Anthony, een zeer complementair duo dat zowel op professioneel vlak als op het vlak van hun hobby niets onverlet laten om het echt goed te doen. Het grootste deel van de verzorging van de ploeg duiven is in handen van Chantal.Zij beschikken hierbij ook over een zeer mooie accommodatie. In de late namiddag is het dan meer Anthony die de duiven verzorgt en observeert na zijn dagtaak.

RINO VERHEYE (AALBEKE): 1e PROV. TOURS 2.389 OUDE

Aalbeke: Gaan we even terug naar het WE van 13 Mei. Terwijl andere provincies wegens de te beperkte voorbereiding van de halve fond duiven, hun provinciale vluchten annuleerden organiseerde West-Vlaanderen een provinciale wedstrijd vanuit Tours. In totaal werden er 3.465 duiven ingekorfd en snelste van het hele Tours peloton was de “Igor” (B15-3006529) van Rino en Miranda Verheye uit Aalbeke.

PERSMEDEDELING KBDB - WIJZIGING NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN

Ingevolge de onbeschikbaarheid van het lossingsterrein in La Ferté s/Jouarre en in toepassing van punt IV van de criteria van de nationale kampioenschappen 2017, gepubliceerd op onze website en verschenen in het Bondsblad n° 1/2017, werden de hiernavolgende wijzigingen goedgekeurd door de leden van de nationale raad van beheer en bestuur.