General news

NICO JASPERS UIT NEREM 1 NAT.ASDUIF ZWARE FOND JAARSE KBDB 2014

De nationale kampioenen zijn bekend en voor het eerst werd er op de zware fond ook een kampioenschap ingericht voor Nationale Asduiven bij de jaarlingen. De Nationale Asduif vinden we in het Limburgse Nerem bij Tongeren op de hokken van Nico Jaspers. Deze jaarling won 2x TOP 20 Nationaal op Agen en Narbonne waardoor hij met voorsprong de 1ste Nationale Asduif werd. Een titel die voor Nico de kers op de taart is voor zijn lange duivencarrière.

MOMIGNIES OP ZONDAG

Volgende zondag is het alweer de laatste vlucht van het seizoen, wij wensen jullie dan ook te bedanken voor het vertrouwen in onze vereniging en het komen inkorving in onze maatschappij.

VAN HERTEM - SCHUURMANS UIT NEERPELT KETTINGUITSLAGEN AAN DE LOPENDE BAND

De tandem Van Hertem - Schuurmans uit Neerpelt kennen we al verschillende jaren van hun topprestaties van 100-600km. Nu in de laatste maanden van het voorbije seizoen wonnen ze met hun jonge duiven verschillende kettinguitslagen waardoor we wel eens willen weten welke jonge talenten er klaar zitten voor het volgend seizoen

RAF EN LUDWIG PLEVOETS UIT NIEUWERKERKEN WINNEN MET HUN "IRON MAN" 2 X 1ste PROVINCIAAL

Het ééndaagse fondseizoen ging van start op Limoges. In de provincie Limburg wonnen Raf en Ludwig Plevoets uit Nieuwerkerken met hun 3-jaarse duiver "Iron Man" de 1ste provinciaal tegen 1.723 oude. Deze duif was vorig jaar ook al 2x present op Souillac en Tulle en ook nu op Limoges in sterke omstandigheden won hij opnieuw. Een duif met karakter, zachte pluimen en sterke spieren

Kampioenschappen Kon.Denderbond Ninove 2014.

het bewogen seizoen 2014 is weeral afgelopen en zoals elk jaar zijn de liefhebbers nieuwsgierig naar de resultaten van de kampioenschappen. We mogen gerust stellen dat het een "Slag der Titanen" werd in onze maatschappij, allereerst wegens het grote succes van onze vluchten bij onze liefhebbers en anderzijds hadden de topliefhebbers uit onze streek geen schrik om het tegen elkaar op te nemen in de verschillende disciplines.