General news

GUSTAAF DE BISSCHOP UIT ASSE NATIONAAL KAMPIOEN JONGE DUIVEN KBDB 2013

Een nieuwe naam op de nationale vluchten in 2013 en met de jonge duiven zorgde hij direct voor vuurwerk. Hij behaalde niet alleen 2 Nationale Asduiven op de zware halve fond met 2 jonge duivinnen maar kroonde zich ook tot Nationaal Kampioen jonge duiven. Als we de prestaties bekijken van zijn ganse kolonie mogen we gerust zeggen dat hij deze titel dik en dik heeft verdiend. We hebben het hier over Gustaaf en Jan De Bisschop uit Asse die we in het seizoen al bezochten vanwege zijn topprestaties en toen zag het er al mooi uit voor de kampioenschappen maar dit succes was geheel onverwacht

MARC BOLLEN UIT HASSELT - SPECIAL EDITION PIGEON BIDS

Op dit ogenblik loopt er via de “Special Edition Pigeons Marc Bollen” een veiling om naar uit te kijken. Kwaliteitsduiven die topprestaties hebben geleverd de voorbije seizoenen maar vooral in Marc’s beste seizoen. Dit was vorig jaar toen hij meermaals in de top van uitslag Nationaal te vinden was. Hij beschikt over een superkolonie van duiven die zowel op 100km als 600km kunnen winnen in alle omstandigheden.

FRANCOIS TOBBACK UIT HOFSTADE ALGEMEEN PROV.KAMPIOEN VLAAMS BRABANT 2013

In de loop van het seizoen won hij al 2x 1ste provinciaal en in de winter kwam daar nog een extraatje bovenop. Francois Tobback uit Hofstade werd Algemeen Kampioen Vlaams Brabant 2013. Maar het is niet alleen Francois die deze titel heeft verdient, ook zijn vrouw Diana speelt hier een grote rol in mee en samen runnen ze deze kolonie. Alsook in Oostende werd hij 2x gehuldigd op de halve fond waardoor 2013 wederom als een geslaagd seizoen mag bekeken worden

Kipp and Son - Althornbach Top on the breeding loft and in the races

The results of the Kipp Family made them famous all over the world. Their international victory from Barcelona and at the same time the 5th prize on the international result in 1998, was written about in all pigeon papers in the whole world. In the mean time, even more fanciers became successful with the pigeons from Althornbach. This year, Kipp and Son won 1st and 2nd interprovincial Bordeaux and 1st and 3rd national Marseille with the hens. Enough reasons to take another look at this colony.

MARC BOLLEN UIT HASSELT SPECIAL EDITION PIGEON BIDS

Op dit ogenblik loopt er via de “Special Edition Pigeons Marc Bollen” een veiling om naar uit te kijken. Kwaliteitsduiven die topprestaties hebben geleverd de voorbije seizoenen maar vooral in Marc’s beste seizoen. Dit was vorig jaar toen hij meermaals in de top van uitslag Nationaal te vinden was. Neem gerust een kijkje en overtuig uzelf van de weelde en klasse wat hier wordt aangeboden.