FEESTAVOND 50 JAAR ORLEANS GESLAAGD !!!!

Een zeer geslaagde avond !!!

De feestavond van 50 jaar Orléans, de grootste Hafo vlucht van België was schitterend !

Met een opkomst van ruim 450 aanwezigen, een prijzenregen, een goed georganiseerd geheel, met oog voor detail mogen we spreken van een "GEWELDIGE AVOND". een dikke pluim voor de inititatiefnemers, met David KINDT van het BELANG VAN LIMBURG ondersteud door de Limburgse Fondclub ! Opgefleurd met een 20 pagina's tellende infobrochure opgesteld door reporter DaKi (een digitale, uitgebreide versie is in de maak - info : dakiduif@gmail.com) Hierin de krantenknipsels van 50 jaar autovlucht Orléans.

Je moet het maar doen !  zorgen voor de steun van maar liefst 42 Limburgse gemeentes, waarvan meerdere Burgemeesters aanwezig waren, voor de uitreking van de "Prijs van de Gemeente, aan de snelste Orléans vlieger" al bij al werden er ruim 250 prijzen uitgereikt. Met natuurlijk als apotheose de AUTOWINNAARS = Theo & Pierre NIJS uit As, dewelke erin slaagden om twee jaar na elkaar de auto te winnen !

PROFICIAT aan de organisatie !

In bijgaande een aantal sfeerfoto's

50 JAAR ORLEANS (1)

ORLEANS (4)ORLEANS (3ORLEANS (2)ORLEANS (1)ZAALZICHT (2)ZAALZICHT (1)WINNAARS FIETSENSMAKKELIJK ETENL HAYEN EN DAVID KINDT ORLEANS PROV OUDEJOS ROODHOOFTJOS DAS WINNAAR GEMEENTEPRIJSG LOOCKX PRIJS TESSENDERLOEREPRIJS GEMEENTE HEERSBURGEMEESTER BAMPS NIEUWERKERKEN EN REGO DAANAUTOWINNAARS PODIUMAUTOWINNAARS NIJS & ZOONAFFICHE2 AUTOWINNAARS